lauantai 31. lokakuuta 2015

Maahinen nimeltä Mimo!

Meille tapahtui mökillä jotain jännittävää! Tapasimme nimittäin hurjan salaisen olennon, maahisen! Hänen nimensä on Mimo. Mimo on menninkäinen. Toisin kuin muut menninkäiset, Mimo ei halua asua yksin. Hän oli kuulemma katsonut kesän mökkeilyämme ja kuunnellut juttujamme. Hän halusi kovasti mukaamme mystiseen kaupunkiin, josta olimme kertonut.


Mimo on kovin ujo, mutta onnistuin onneksi saamaan hänestä kuvia blogiin. Kaulassa  koristaa ikuinen kukka, joka on jokaisella maahisella itseään kuvastavaa lajia. Mikä kukka sopisi sinulle? 





Mimo on erittäin leikkisä ja on ystävistynyt nopeasti tyttären kanssa. Toivottavasti hän viihtyy talven kapungissa ja saisi uusia ystäviä jouluna joulupukilta. 


Maahinen on virkattu merseroidusta puuvillasta, 2,5 koukulla. Rakastan käyttää sitä tyttären leluihin, sillä se kestää 60 asteen pesun. Kropan ohje on maksullisesta Lalylala nimisestä kenguru nuken ohjeesta muutettu. Lakki ja ruusu kaulahuivi on omasta päästä. Kropan ja muita ihania nukkeohjeita löytyy *Täältä*


2 kommenttia: