keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Etniset kaupat part 1.



Hakaniemi on hyvin erilaisten pikkukauppojen aarreaitta. Etnisiä erikoiskauppoja on useampi melkein saman kadun varressa. Täällä löytyy kätevä lista Kallio-Hakaniemen erikoisruokakaupoista. Kävin tutustumassa Maharajan, Vii Voanin ja Ruohonjuuren tarjontaan. Toki useampiakin olisi ollut, mutta olin vaunuilla liikenteessä ja  kaikkiin ei lastenvaunulla pääse. Siitä tuli isoihin marketteihin (okei okei Lidliin) tottuneella aika iso hämmennys. Ovessa oli iso kieltomerkki jossa äiti ja vaunut. Enpä ollut aikaisemmin sellaiseen törmännyt. Eli ensikerralla rintareppulla tutkimaan niihin.

Kuva lainattu Täältä

Tässä kuvia ekasta eli Maharajasta. Se on pikkumarketti, josta löytyy mitä ihmeellisimpiä ruoka-aineita. Elimerkiksi lehmän jalkaa, kissakalaa ja lukuisia eksoottisia mausteita, minkä alkuperää ei voinut kuin arvuutella! Löytyy sieltä myös kosmetiikkaa, hiuspidennyksiä ja jättisäkkejä Arielia.



Maapähkinälevitettä sokerittomana! Tätä täytyy koittaa leivontaan joskus. Tai vaikka kanan kanssa!



Carefully-selected MATERIALS?? ööö... Ensikerralla kysäisen mitä tuo on. 


Mutta pakkaus oli kyllä todella kaunis. Ne sijaitsivat hyllykön päädyssä, 
eli ilmeisesti jotain suosittua kuitenkin.


Keskihyllyltä oli jo kaikki materials  myyty.



Bussimatkalla kauppaan luin Metrolehteä. Siinä mainostettiin 100% kookosrasvan olevan tarjouksessa 12€ Sokoksessa! Kaupassa bongasin samankokoisen purnukan hintaan 4,35€!


Näitä en ollut ennen nähnyt; Kurkku hoitoaine. Olisi hauska kokeilla nuita erikoisia voiteita ja kosmetikkaa. Harmikseni olen superallerginen, enkä uskalla ottaa riskiä. Todella harmillista!


Minusta nuo kirjotusvirheet tuotteissa ovat todella söpön hauskoja! Ulkona kerrotaan Kannaan (kana) olevan tarjouksessa ja sisällä myydään Soijja rouhetta. Näitä oli kiva bongailla, 
harmi kun en löytänyt enempää.


Mukaani ostin maistiaisiksi kuivattuja baanaanilastuja. Olen ostanut niitä normikaupasta, mutta Maharajasta niitä sai sokerittomina. Niitä myytiin myös kevyesti suolattuina. Parempi vaihtoehto sipseille. Hinta pikkupussille oli 0.99€


Muita vieressä olevia kauppoja oli Halal liha kauppa ja Vii Voan.
Niihin täytyy mennä tutustumaan piakkoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti